0 items
€ 0,00
FAQ

ALGEMEEN

WACHTWOORD AANVRAGEN

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina. Klik daarna op de knop registreren en volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN 

Heb je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "WACHTWOORD RESETTEN”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

KIND INSCHRIJVEN

REGISTREREN OM ALS OUDER KINDEREN IN TE SCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem van de gemeente Tervuren. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Profielen” > “Inschrijven kinderen”, klik op “REGISTREER FAMILIE” en volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand. Indien je niet over een rijksregisternummer beschikt, gelieve dan contact op te nemen met de balie (02 766 52 03).

 

Voor de volledige handleiding klik hier

FAQ

HOE BESTEL IK LOSSE TICKETS?

Losse tickets kan je bestellen via de website vanaf 10 juni om 9 uur.

Als je doorklikt op een evenement, vind je de knop ‘koop tickets’. Klik hierop en volg de instructies om je tickets te kopen. Tickets die je online koopt, print je thuis zelf. Elk ticket bevat een unieke barcode die gescand wordt bij de ingang.

Groepstickets en tickets voor rolstoelgebruikers bestel je telefonisch of aan de balie van De Warandepoort.

HOE BESTEL IK EEN ABONNEMENT?

Voor een Nachtvlucht-abonnement kan je kiezen uit het aanbod van GC De Warandepoort, GC de Kam (Wezembeek-Oppem) en GC de Lijsterbes (Kraainem) . Een volledig overzicht van dit aanbod vind je in onze seizoensbrochure.

Als je voor minstens vier verschillende voorstellingen hetzelfde aantal tickets bestelt, heb je recht op de voordelige abonnementsprijs.

Een abonnement kan je online bestellen via de onderstaande link vanaf 10 juni om 9 uur.

Klik hier om een abonnement te bestellen

Een abonnement kan je ook bestellen aan de hand van het bestelformulier of door te mailen naar vrijetijd@tervuren.be

Interessante weetjes:

  • Tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld.
  • Het tarief voorverkoop geldt tot de dag voor het evenement.
  • De voorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur.
  • Eenmaal de voorstelling begonnen is, wordt niemand meer toegelaten.
  • Roken is verboden in het gemeenschapscentrum. - In de zaal zijn glazen, flessen, blikjes, alcoholhoudende drank, geluids- of beeldopnameapparatuur en alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen verboden.
  • Eten is niet toegestaan in de zaal.